Hae mukaan erotuomareiden peruskursseille
23.2.2021 11:14 Uutiset / Jalkapallojaosto

Hae mukaan uusien erotuomareiden peruskursseille Läntiselle alueelle

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/hae-mukaan-uusien-erotuomareiden-peruskursseille-lantiselle-alueelle

Suomen Palloliiton Läntisellä alueella on paikkakuntia tai useamman paikkakunnan muodostamia alueita, joissa erotuomareiden määrä suhteessa pelimäärään erittäin huono tai huono. Eli erotuomareita on liian vähän tai vähintään hyvin rajallisesti käytettävissä. Palloliiton Läntinen alue kouluttaa uusia jalkapalloerotuomareita. Uskoisin, että se olisi meidän kaikkien etu, jos erotuomareita olisi enemmän käytettävissä.

Uusia erotuomareita kouluttaaksemme järjestämme varsin kattavasti uusien erotuomareiden peruskoulutuksia. Koulutuksia järjestetään niin iltaisin, viikonloppuisin sekä näiden yhdistelminä. Koulutuksiin voi hakea tahansa voi hakea, joka täyttää alla olevat hakuehdot. Koulutuksiin tullaan valitsemaan osallistujat niille hakeneista. Kaikkia hakijoita ei välttämättä valita, jos heitä on enemmän kuin tiettyyn koulutukseen voidaan ottaa.

Jokaisella erotuomareiden peruskoulutukseen hakevalla tulee olla:
- Vähintään tyydyttävä suomen kielen tai ruotsin kielen taito (riippuen paikkakunnasta/alueesta, jossa aikoo toimia erotuomarina)
- Vähintään 15 vuoden ikä kuluvan vuoden aikana eli on syntynyt 31.12.2006 tai sitä aiemmin
- Mahdollisuus lukea sähköpostia useamman kerran viikossa

Koulutuksen hyväksytty suorittaminen edellyttää läsnäoloa koko koulutuksen ajan. Tästä ei myönnetä poikkeuksia.

Jalkapalloerotuomareiden peruskoulutus on tarkoitettu sellaisille henkilöille, joiden tarkoitus on toimia erotuomareina virallisissa yli 12-vuotiaiden otteluissa Palloliiton Läntisellä alueella. Jokaisen tulee hakea kurssille omasta vapaasta tahdostaan. Erotuomaritoiminta edellyttää riittävää fyysistä kuntoa.

Koulutukseen valituilta erotuomareilta laskutetaan erikseen 25 euron osallistumismaksu, joka sisältää: koulutuksen, sääntökirjan, keltaisen ja punaisen kortin, pillin ja erotuomarimerkin.

Koulutuskalenteriin voit tutustua täällä: https://www.palloliitto.fi/koulutuskalenteri-lantinen

Lisätiedot Roope Nutikka (roope.nutikka@palloliitto.fi) ja Sami Kattelus (sami.kattelus@palloliitto.fi)

Ystävällisin terveisin Roope Nutikka


   
Lisää uutisia
IK jalkapallo
«  Toukokuu   »
Kategoriat